Miere De Mere Torte
Torta de mere cu miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 271 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, miere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 17%. Încercați Miere De Mere Unt De Arahide Tartă, Pâine Plată La Grătar Cu Brie Topită Și Compot De Mere Cu Miere, și Apple Nut Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați mierea și sucul de lămâie într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la foc mic la foc mediu.
Adăugați mere; gatiti 14 minute sau pana aproape frageda, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Bateți 3/4 cană zahăr granulat, unt, zahăr brun și vanilie la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în coaja de lămâie. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, bătând la viteză mică până la amestecare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Scoateți merele din tigaie cu o lingură cu fante; aruncați lichidul rămas. Aranjați felii de mere spokelike pe partea de sus a aluat, apăsând felii ușor în aluat.
Combinați 1 lingură de zahăr granulat și scorțișoară; se presară uniform peste mere.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Tăiați în pene folosind un cuțit zimțat.