Miere De Alune De Mure Crocantă
Blackberry alune Honey Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 327 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mure, suc de lămâie, miere de flori sălbatice și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Galette de mure și alune, Miere prăjită alune ciocolată bucată Cupcakes cu miere Boozy Buttercream glazura, și Chifle Lipicioase De Mure-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, aruncați fructe de pădure cu tapioca. Într-un castron mic, combinați miere, suc de lămâie și 1 lingură. apă clocotită. Se amestecă pentru a dizolva mierea.
Adăugați la fructe de pădure și aruncați pentru a combina. Pune într - un 8-de 8-in. coaceți tigaia și lăsați-o deoparte.
Întindeți alunele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc mediu, 10 până la 15 minute. Frecați nucile într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea; lăsați nucile să se răcească. Într-un robot de bucătărie, pulsați nucile până când sunt măcinate fin.
Adăugați făină, zahăr și sare și pulsați pentru a combina.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul formează un aluat gros. Se amestecă ovăzul. Picătură în 1 linguriță aplatizată. bucăți peste fructe de pădure.
Coaceți până când toppingul este maro și fructele de pădure clocotesc, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească pentru a seta, 30 de minute.