Miere Crema de zahar ars cu Zmeura este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, miere, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Crema de zahar ars cu Zmeura, Mierea De Dovleac Creme Brúlée, și Cremă De Miere Caramelizată Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Încălziți amestecul la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
4
Se ia de pe foc.
5
Combinați gălbenușurile de ou și sarea într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul de lapte uniform între 4 feluri de mâncare cu cremă de mică adâncime (6 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Așezați vasele într-o tigaie de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți la 300 timp de 1 oră sau până când centrul abia se mișcă atunci când vasul este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți vasele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Cerneti 3 linguri de zahar uniform peste creme. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea de sus a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mutați torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut). Se acoperă uniform cu zmeură.