Miere Cheie Var Pui La Gratar
Miere cheie Lime pui la gratar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 167 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, jumătăți de piept de pui, piper de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui De Miere La Grătar, Pui De Miere La Grătar, și Pui De Tei Cu Miere La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați sucul de lămâie cheie, mierea, usturoiul și ardeiul de lămâie.
Așezați puiul în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați la frigider cel puțin 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Grătați puiul marinat aproximativ 8 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc. Aruncați marinada rămasă.