Miere-Balsamic Cotlet De Miel

Miere-Balsamic Cotlet De Miel
Miere-balsamic cotlete de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 703 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.28 pe portie. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, cățel de usturoi, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Miere și cotlet de miel Balsamic, Cotlete de miel prăjite la tigaie cu smochine balsamice cu miere și brânză de capră, și Cotlete Balsamice De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
În vasul unui robot de bucătărie, combinați oțetul balsamic, usturoiul și mierea. Puls până la amestec. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul vegetal până când amestecul este neted și formează un sos gros. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Salote Mari8 Salote Mari
5
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați rozmarin. Grătați Cotletele de miel timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până la mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Aranjați Cotletele de miel pe un platou. Puneți sosul deasupra sau serviți sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista