Miere-Balsamic Cotlet De Miel
Miere-balsamic cotlete de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 703 calorii, 56G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.28 pe portie. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, cățel de usturoi, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Miere și cotlet de miel Balsamic, Cotlete de miel prăjite la tigaie cu smochine balsamice cu miere și brânză de capră, și Cotlete Balsamice De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați oțetul balsamic, usturoiul și mierea. Puls până la amestec. Cu mașina în funcțiune, turnați încet uleiul vegetal până când amestecul este neted și formează un sos gros. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Condimentează Cotletele de miel cu sare și piper.
Stropiți cu uleiul de măsline și presărați rozmarin. Grătați Cotletele de miel timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până la mediu-rar.
Aranjați Cotletele de miel pe un platou. Puneți sosul deasupra sau serviți sosul pe lateral.