Miel Ușor De Dovedit

Mielul ușor de dovedit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 512 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 75 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, muștar dijon, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Rețete similare includ Miel Ușor De Dovedit, Miel Ușor De Dovedit, și Barefoot Contessa este ușor de dovedit miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați piciorul de miel într-o tigaie mare cu grăsime în sus și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Combinați muștarul, 1 lingură de usturoi, rozmarinul, oțetul balsamic, 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper într-un mini robot de bucătărie și pulsați până când usturoiul și rozmarinul sunt tocate.
Întindeți amestecul pe Miel.
Așezați roșiile, uleiul de măsline, 1/4 cană de miere, ceapa, restul de 2 linguri de usturoi, 2 linguri de sare și 2 lingurițe de piper într-un castron și aruncați bine.
Se toarnă amestecul de roșii în jurul Mielului și se introduc crenguțele de cimbru și rozmarin.
Stropiți mielul cu restul de 1/4 cană de miere.
Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 350 CMF și prăjiți încă 1 până la 1 1/4 ore, până când un termometru pentru carne înregistrează 130 până la 135 CMF pentru mediu-rar.
Așezați mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Aruncați tulpinile de plante și readuceți roșiile la cuptor pentru a se încălzi. Feliați mielul, aranjați-l pe un platou, presărați sare și piper și serviți cu roșiile și sucurile de tigaie lingurate deasupra.