Rețeta Lamb Tikka Masala ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 3.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. Dacă aveți la îndemână serrano chile, semințe de coriandru, semințe de muștar maro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi semințele, puteți urma acest fel principal cu Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom ca desert. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Miel Și Vinete Tikka Masala, paneer Tikka masala (sanjeev kapoor), cum se face paneer Tikka masala, și Paneer Tikka masala (cum se face paneer Tikka masala) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: coș de fum starter, ziar, ulei vegetal, 4 kg cărbune forfetare naturale, și frigarui de metal
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
3
Combinați 1 lingură de garam masala, 1 linguriță de sare, chimen, coriandru și piper într-o pungă resigilabilă de 1 galon. Sigilați și agitați punga pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați mielul și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, Optional
5
Adăugați iaurtul în pungă, sigilați și striviți pentru a acoperi. Refrigerați punga într-un recipient rezistent la scurgeri timp de 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
6
Spritz 4 la 5 bucăți de ziar cu ulei vegetal și a pus în partea de jos a unui starter coș de fum cărbune. Umpleți coșul de fum cu jumătate din cărbune și aprindeți ziarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
7
Când cărbunele este ușor acoperit cu cenușă cenușie, turnați-l cu grijă pe grătarul inferior al unui grătar de fierbător și împrăștiați uniform. Se acoperă cu cărbunele rămase neluminate, răspândindu-se uniform pentru a nu sufoca cărbunele aprinse. Setați al doilea grătar în fierbător și acoperiți până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie de 12 inci cu fața dreaptă pe o înălțime medie, până când strălucește și aproape începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa și restul de linguriță de sare și gătiți până când ceapa se rumeneste în jurul marginilor, 11 până la 12 minute, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați usturoiul, ghimbirul și chile. Gatiti, amestecand constant, pana cand ceapa s-a inmuiat si s-a rumenit complet, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Se presară cu lingura rămasă de garam masala și se amestecă de mai multe ori pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
11
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până când acestea s-au redus ușor și s-au adâncit în culoare, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12
Scoateți mielul din amestecul de iaurt, lăsând cât mai mult iaurt pe carne. Filetați bucățile de miel, la o distanță de 1/4 inci, pe frigarui. Grătați până când iaurtul s-a carbonizat ușor sau s-a înnegrit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
13
Scoateți mielul din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
14
Adăugați laptele de miel și nucă de cocos în amestecul de roșii și amestecați pentru a combina și încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, Optional
15
Transferați într-un bol de servire, garnisiți cu mentă sau cilantro și serviți peste orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Combinați toate semințele, boabele de piper, cuișoarele, chile și scorțișoara într-o tigaie din fontă de 8 inci la foc mediu-mare. Gătiti, mișcând tigaia în mod constant, până când mirosiți prăjirea chimenului, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Scoateți amestecul pe o farfurie și întindeți-l să se răcească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
18
Odată răcit, adăugați amestecul prăjit și nucșoara într-o mașină de tocat condimente. Procesați până când se formează o pulbere fină, aproximativ 1 minut. A se utiliza imediat sau a se păstra într-un recipient etanș până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Cadre Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadre trupa de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată cu tonuri de pământ care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo este o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya pe jumătate tăiate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă încât ne referim adesea la Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin foarte interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Oktsner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face ca vinurile albe din Valea Edna să fie unice.