Miel Prăjit Umplut Cu Pătrunjel

Mielul prăjit umplut cu pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de hamsii, piper, pulpă de miel dezosată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 82%. Încercați Usturoi ușor friptură de miel cu rozmarin și pătrunjel, Pui Prăjit Umplut Cu Porumb Și Pătrunjel, și Miel fript umplut cu Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 5 ingrediente; adăugați 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
Răspândiți amestecul de pătrunjel în pliuri de friptură. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară grea.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 400 timp de 55 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Lăsați friptura să stea cu 10 minute înainte de feliere.