Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu sos de rodie-Tamarind. O porție conține 678 calorii, 42G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.22 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Rodie Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Raft prăjit de miel cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră, Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind, și Miel fiert în sos de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, sucul, stocul și pasta de Tamarind-Pasilla într-o cratiță medie grea la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva. Apoi creșteți căldura, astfel încât amestecul să fiarbă. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul se ingroasa si se reduce la putin mai putin de 1 cana, aproximativ 20 de minute. Întoarceți focul la foarte mic și păstrați sosul cald în timp ce gătiți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
În timp ce sosul se gătește, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Stropiți mielul cu uleiul de măsline, presărați generos cu sare și puneți-l în tigaie. Gatiti pe fiecare parte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Mazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați mielul transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
6
Puneți feliile pe farfurii și lingurați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Presărați semințele de rodie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Rodie
8
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Aliniați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare până începe să danseze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați pasilele și prăjiți pe ambele părți până când sunt umflate, aproximativ 15 secunde în total.
11
Transferați chilii pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Puneți-le într-un castron mic, turnați în apă clocotită și lăsați-le să se înmoaie până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Scurgeți chilele și rezervați-le și lichidul de înmuiere separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
14
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia curată. Puneți-l înapoi la foc mediu-mare. Într-un castron mare, aruncați usturoiul, roșiile și ceapa cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează cu sare și piper, aruncă ușor și pune-le în tigaia fierbinte. Gatiti pana cand sunt carbonizate cu pete negre vizibile, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Transferați legumele într-un castron curat și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
16
Puneți pulpa de tamarind, ardei iute, 1/2 cană din lichidul de înmuiere și legumele prăjite într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Păstrați-l într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau în congelator până la o lună.