Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind

Miel prăjit cu sos de rodie-Tamarind
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul prăjit cu sos de rodie-Tamarind. O porție conține 678 calorii, 42G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.22 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea și piperul, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi semințele de rodie, puteți urma acest fel principal cu Iaurt De Rodie Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Raft prăjit de miel cu sos de rozmarin-rodie și tort de cartofi cu brânză de capră, Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind, și Miel fiert în sos de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, sucul, stocul și pasta de Tamarind-Pasilla într-o cratiță medie grea la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva. Apoi creșteți căldura, astfel încât amestecul să fiarbă. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul se ingroasa si se reduce la putin mai putin de 1 cana, aproximativ 20 de minute. Întoarceți focul la foarte mic și păstrați sosul cald în timp ce gătiți mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
În timp ce sosul se gătește, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți mielul cu uleiul de măsline, presărați generos cu sare și puneți-l în tigaie. Gatiti pe fiecare parte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați mielul transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Puneți feliile pe farfurii și lingurați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Presărați semințele de rodie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
8
Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Aliniați o farfurie cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare până începe să danseze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați pasilele și prăjiți pe ambele părți până când sunt umflate, aproximativ 15 secunde în total.
11
Transferați chilii pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Puneți-le într-un castron mic, turnați în apă clocotită și lăsați-le să se înmoaie până la moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Scurgeți chilele și rezervați-le și lichidul de înmuiere separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
14
Aruncați uleiul și ștergeți tigaia curată. Puneți-l înapoi la foc mediu-mare. Într-un castron mare, aruncați usturoiul, roșiile și ceapa cu restul de 1 lingură de ulei. Condimentează cu sare și piper, aruncă ușor și pune-le în tigaia fierbinte. Gatiti pana cand sunt carbonizate cu pete negre vizibile, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Transferați legumele într-un castron curat și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Puneți pulpa de tamarind, ardei iute, 1/2 cană din lichidul de înmuiere și legumele prăjite într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Păstrați-l într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână sau în congelator până la o lună.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista