Miel prăjit cu cartofi și Chimichurri de rozmarin

Miel prăjit cu cartofi și rozmarin Chimichurri ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 659 calorii, 58G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Miel de rozmarin prăjit în oală cu cartofi Fingerling, Miel marinat prăjit cu cartofi de lămâie și rozmarin, și Raft de miel cu cartofi prăjiți de rozmarin și vinetă de șalotă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați uleiul, rozmarinul, usturoiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, ardeiul roșu zdrobit și 1 lingură de sare kosher.
Lăsați chimichurri să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
Condimentați mielul cu sare și piper și periați pe ambele părți cu 2/3 cană de chimichurri. Așezați mielul, cu partea grasă în sus, pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 130 pentru mediu rar.
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, împărțiți untul între 2 skillets mari, de preferință fontă.
Adăugați un sfert din cartofi în fiecare tigaie și gătiți la foc mic până se rumenesc pe fund, aproximativ 15 minute. Întoarceți feliile cu clești și prăjiți până se rumenesc pe cealaltă parte, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați cartofii într-un raft așezat peste o foaie de copt, condimentați cu sare și păstrați cald pe spatele aragazului. Prăjiți cartofii rămași.
Tăiați gros mielul. Aranjați cartofii pe o farfurie, acoperiți cu mielul și lingurați chimichurri peste tot.