Miel persan prăjit lent cu salată de rodie
Dacă aveți în jur 3 ore și 50 de minute să-și petreacă în bucătărie, lent friptură de miel persan cu salata de rodie ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 63 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 569 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ceapă, umăr de miel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Tocană De Miel De Rodie-Nuc Persană, Kebab kofto de miel măcinat cu glazură de rodie, cartofi condimentați cu Bengali și Raita de castraveți persani, și Raft de miel cu salată caldă de fasole mixtă și roșii prăjite lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Într-un castron mic, amestecați melasa cu chimenul, sucul de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul. Împrăștiați ceapa peste o caserolă sau o formă de prăjire adâncă.
Așezați mielul deasupra cepei.
Se toarnă glazura peste miel. Clătiți vasul cu aproximativ 200 ml apă, apoi turnați-l nu peste miel.
Acoperiți vasul cu un capac sau cositorul cu o bucată mare de folie. Prăjiți mielul, netulburat, timp de 3 ore, apoi scoateți capacul sau folia și continuați să prăjiți timp de 30 de minute pentru a da culoarea mielului. Când mielul a avut timpul, turnați sucurile, îndepărtați cât mai multă grăsime posibil, apoi turnați sucurile înapoi peste miel.
Chiar înainte de servire, aruncați ușor toate ingredientele salatei împreună.
Serviți mielul cu sosul său, salata și câteva pâini plate încălzite.