Miel marinat în ceai de iasomie cu sos de mazăre dulce

Miel marinat în ceai de iasomie cu sos de mazăre dulce
Mielul marinat în ceai de iasomie cu sos de mazăre dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 740 calorii, 36g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de filet de miel, unt, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceaiul, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Nucă De Cocos Cu Ceai Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebab de miel marinat cu un sos de iaurt Chile, Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan, și Ras El Hanout Shawarma de miel marinat cu sos Tahini de ardei roșu-nucă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic rezistent la căldură, acoperiți 1/2 cană din frunzele de ceai de iasomie cu apa fierbinte și lăsați să stea 5 minute sau până când ceaiul a absorbit apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți ceaiul între două straturi de pânză de brânză umezită. Înfășurați coapsele de miel în pânză de brânză și dați-le la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Într-un mini procesor, măcinați restul de 2 linguri de ceai într-o pulbere și transferați într-un castron mediu. Se macină migdalele albite până se finizează și se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați firimiturile de brioșă, untul, coaja de lămâie și cayenne, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a forma o masă asemănătoare aluatului. Lucrând pe o foaie de folie de plastic, bateți amestecul într-un pătrat de 6 inci de aproximativ 1/4 inch grosime. Înfășurați cu plastic și dați-l la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
BrioșăBrioșă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați mazărea și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Se toarnă în stoc; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți mazărea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Se toarnă mazărea și se pune într-un blender și piure. Se strecoară piureul printr-o sită fină într-o cratiță mică; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Scoateți amestecul de ceai din frigider și tăiați-l în 4 pătrate. Desfaceți mielul și frecați orice bucăți de ceai. Se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute. Apăsați un pătrat de ceai pe fiecare bucată de miel și prăjiți-l la cuptor timp de 8 până la 10 minute, până când firimiturile sunt crocante și rumenite și mielul este mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Reîncălziți sosul de mazăre dulce și lingurați-l pe 4 farfurii. Feliați mielul, aranjați sosul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista