Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri

Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri
Mielul la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1483 calorii, 49G de proteine, și 112g de grăsime. Pentru $12.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri, Burgeri de miel curry cu legume la grătar și Raita de mentă, și Pui la grătar cu Gremolata de mentă și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați vin și struguri. Se fierbe la foc mediu până se evaporă aproape tot lichidul, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
VinVin
4
Adăugați bulionuri. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 2 căni puține, aproximativ 40 de minute. Se strecoară în ceașcă de măsurare, apăsând pe solide pentru a elibera lichid; aruncați solidele în strecurătoare. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
1
Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul; saut pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
3
Adăugați pudră de curry și 3 linguri de unt. Se amestecă până se topește și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UntUnt
4
Se ia de pe foc.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați cartofii pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Stropiți cu 3 lingurițe de ulei, presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Tăiați cartofii transversal în bucăți de 3/4 inch; Se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adauga conopida si saut pana se rumenesc in pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
11
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți până se înmoaie, adăugând mai multă apă cu linguri, după cum este necesar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Transferați conopida în castron cu cartofi. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
13
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se adaugă varza de Bruxelles și saut până se rumenesc în pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
15
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, adăugând mai multă apă cu linguri, după cum este necesar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
16
Se transferă în castron cu conopidă și cartofi. Faceți înainte: untul și legumele Curry pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
LegumeLegume
CartofiCartofi
UntUnt
Pudră De CurryPudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Lăsați să stea separat la temperatura camerei.
1
Aduceți verjus și zahăr să fiarbă în cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați strugurii pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie. Prăjiți până când dimensiunea este redusă la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se amestecă siropul, strugurii, nucile de pin și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Faceți înainte: Gremolata poate fi făcută cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
StruguriStruguri
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
7
Presărați mielul peste tot cu sare, piper și pudră de curry. Grătați mielul până când termometrul este introdus longitudinal în registrele mielului 130 circulatorf pentru mediumrare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
PiperPiper
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Transferați pe suprafața de lucru și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați mielul transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
9
Între timp, topiți 2 linguri de unt de curry într-o tigaie mare și grea la foc mediu; adăugați legume și gătiți până se încălzește, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute. Condimentați după gust cu sare și piper și unt suplimentar de curry, dacă doriți. Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
UntUnt
Pudră De CurryPudră De Curry
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Împărțiți legumele în 4 farfurii. Împărțiți feliile de miel între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
11
Stropiți sosul peste miel. Spoon gremolata peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
12
* Suc de tartă obținut din fructe necoapte, de obicei struguri de vin; disponibil la magazinele specialty foods și din igourmet.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
FructeFructe
SucSuc
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista