Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri
Mielul la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1483 calorii, 49G de proteine, și 112g de grăsime. Pentru $12.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Miel la grătar cu legume curry și Gremolata de nuci de pin de struguri, Burgeri de miel curry cu legume la grătar și Raita de mentă, și Pui la grătar cu Gremolata de mentă și nuci de pin.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați vin și struguri. Se fierbe la foc mediu până se evaporă aproape tot lichidul, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Vin
4
Adăugați bulionuri. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 2 căni puține, aproximativ 40 de minute. Se strecoară în ceașcă de măsurare, apăsând pe solide pentru a elibera lichid; aruncați solidele în strecurătoare. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
1
Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul; saut pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați pudră de curry și 3 linguri de unt. Se amestecă până se topește și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Unt
4
Se ia de pe foc.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați cartofii pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Stropiți cu 3 lingurițe de ulei, presărați sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
8
Tăiați cartofii transversal în bucăți de 3/4 inch; Se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se adauga conopida si saut pana se rumenesc in pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
11
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți până se înmoaie, adăugând mai multă apă cu linguri, după cum este necesar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Transferați conopida în castron cu cartofi. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
13
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se adaugă varza de Bruxelles și saut până se rumenesc în pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
15
Adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, adăugând mai multă apă cu linguri, după cum este necesar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
16
Se transferă în castron cu conopidă și cartofi. Faceți înainte: untul și legumele Curry pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Cartofi
Unt
Pudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Lăsați să stea separat la temperatura camerei.
1
Aduceți verjus și zahăr să fiarbă în cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-mare și fierbeți până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verjus
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați strugurii pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie. Prăjiți până când dimensiunea este redusă la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Se amestecă siropul, strugurii, nucile de pin și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu. Faceți înainte: Gremolata poate fi făcută cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Struguri
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.
6
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
7
Presărați mielul peste tot cu sare, piper și pudră de curry. Grătați mielul până când termometrul este introdus longitudinal în registrele mielului 130 circulatorf pentru mediumrare, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Piper
Miel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Transferați pe suprafața de lucru și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați mielul transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
9
Între timp, topiți 2 linguri de unt de curry într-o tigaie mare și grea la foc mediu; adăugați legume și gătiți până se încălzește, amestecând frecvent, aproximativ 4 minute. Condimentați după gust cu sare și piper și unt suplimentar de curry, dacă doriți. Reîncălziți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Unt
Pudră De Curry
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Împărțiți legumele în 4 farfurii. Împărțiți feliile de miel între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Miel
11
Stropiți sosul peste miel. Spoon gremolata peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
12
* Suc de tartă obținut din fructe necoapte, de obicei struguri de vin; disponibil la magazinele specialty foods și din igourmet.com.