Miel la grătar cu glazură de zahăr brun

Mielul la grătar cu glazură de zahăr brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.94 pe portie. O porție conține 348 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, tarhon, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha, Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, ghimbirul, tarhonul, scorțișoara, piperul, usturoiul praf și sarea. Frecați Cotletele de miel cu condimentele și așezați-le pe o farfurie. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți grătarul ușor cu ulei și aranjați Cotletele de miel pe grătar. Gatiti 5 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorita.