Miel grecesc cu ierburi și usturoi

Miel grecesc cu ierburi și usturoi
Miel grecesc cu ierburi și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,23 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de miel scăldate în ierburi grecești, Picior de miel cu usturoi și ierburi, și Picior De Miel Cu Usturoi Și Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți mielul și uscați-l; tăiați excesul de grăsime de suprafață. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați fante de aproximativ 1/2 inch lățime și adâncime peste tot mielul și introduceți bucăți de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într - un vas de copt necoroziv de 9 x 13 inci sau într-un castron mare, amestecați vin, ulei de măsline, suc de lămâie, sherry, cimbru, crenguțe de rozmarin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi complet cu marinată. Acoperiți mielul și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 2 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Ridicați mielul din marinată și întindeți-l plat pe un grătar cu ulei pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna chiar deasupra nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde). Dacă gătiți peste cărbune, aruncați crenguțe de rozmarin din marinată pe cărbuni pentru fum aromat, dacă doriți. Aruncați marinada. Închideți capacul grătarului. Gatiti mielul, rotind o data, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 135 pentru mediu-rar (inca usor roz; taiat pentru a testa), 20 pana la 35 de minute; părțile subțiri vor fi bine făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați mielul pe o tăietură sau platou cu margini, acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Feliați carnea subțire și presărați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista