Miel grecesc cu ierburi și usturoi

Miel grecesc cu ierburi și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,23 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vin, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de miel scăldate în ierburi grecești, Picior de miel cu usturoi și ierburi, și Picior De Miel Cu Usturoi Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și uscați-l; tăiați excesul de grăsime de suprafață. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați fante de aproximativ 1/2 inch lățime și adâncime peste tot mielul și introduceți bucăți de usturoi.
Într - un vas de copt necoroziv de 9 x 13 inci sau într-un castron mare, amestecați vin, ulei de măsline, suc de lămâie, sherry, cimbru, crenguțe de rozmarin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi complet cu marinată. Acoperiți mielul și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 2 ore sau până la noapte.
Ridicați mielul din marinată și întindeți-l plat pe un grătar cu ulei pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna chiar deasupra nivelului grătarului doar 4 până la 5 secunde). Dacă gătiți peste cărbune, aruncați crenguțe de rozmarin din marinată pe cărbuni pentru fum aromat, dacă doriți. Aruncați marinada. Închideți capacul grătarului. Gatiti mielul, rotind o data, pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 135 pentru mediu-rar (inca usor roz; taiat pentru a testa), 20 pana la 35 de minute; părțile subțiri vor fi bine făcute.
Transferați mielul pe o tăietură sau platou cu margini, acoperiți ușor cu folie pentru a se încălzi și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Feliați carnea subțire și presărați sare și piper după gust.