Miel glazurat cu miere-Curry cu struguri prăjiți și afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mielul glazurat cu miere-Curry cu struguri prăjiți și afine. Această rețetă servește 6. O porție conține 216 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, piper, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Afine prăjite și struguri cu rozmarin, Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, și Merișoare Prăjite, Ricotta Și Crostini Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Presărați mielul pe toate părțile cu pudră de curry, sare și piper.
Lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, pregătiți struguri prăjiți și afine conform instrucțiunilor.
Gatiti mielul in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu 6 până la 7 minute, transformându-se adesea în blaturi și laturi maronii.
Așezați mielul, carnea cu părțile în sus, în tigaie. Se amestecă împreună miere și restul de 4 linguri. ulei de măsline; amestec de perie pe blaturi și părți laterale ale mielului.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 18 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Scoateți mielul din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în cotlet și serviți cu struguri prăjiți și afine.