Mielul fără Gluten cu Kasha ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 25 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 85 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Legume fără Gluten și Kasha cu vinaigret Balsamic, Musaca De Miel Fără Gluten, și Kebab De Miel Kofta-Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
2
Tăiați mielul în bucăți de 3/4 inch. Pulverizați cuptorul olandez antiaderent de 4 litri cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti mielul in cuptorul olandez aproximativ 10 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se amestecă ceapa, apa, sucul de lămâie, cimbru, oregano, sare și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Apă
Sare
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
5
Se amestecă sâmburii de hrișcă și fasolea verde congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Hrișcă
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când fasolea este fragedă și lichidul este absorbit.