Miel frigărui cu Pesto de migdale-mentă
Mielul fript cu Pesto de migdale-mentă este un fără gluten și primar rețetă cu 26 de porții. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de busuioc, migdale tăiate, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miel frigărui cu rodie picantă-vinetă de vin roșu Rioja și gust de mentă-migdale, Friptură de miel cu Pesto de migdale-mentă, și Umăr de miel prăjit lent cu Pesto de migdale-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt migdalele, brânza și usturoiul în procesor.
Adăugați 1/3 cană de ulei și procesați pentru a forma pastă.
Adăugați mentă și busuioc și procesați până se omogenizează bine și se omogenizează.
Se amestecă mai mult ulei dacă este necesar pentru a slăbi amestecul. Condimentează pesto cu sare și piper.
Filetați 1 fâșie de miel pe fiecare frigăruie. Aranjați într-un singur strat pe foaia de copt. Periați ușor mielul cu ulei.
Se presară sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Top pesto cu strat gros de 1/4 inch de ulei de măsline. Acoperiți pesto și miel separat și refrigerați. Scoateți uleiul din partea de sus a pesto - ului înainte de servire.) Preîncălziți broiler. Se fierbe mielul doar până se gătește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.