Mielul fiert cu lămâie și fasole de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 305 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cozi de miel, fasole cannellini, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu usturoi și rozmarin (Crock Pot), Rozmarin fiert miel Shanks și usturoi ușor piure de cartofi, și Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se scurge bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2
Puneți un cuptor olandez rezistent la cuptor de 6 litri la foc mediu până când este fierbinte. Înveliți gambele de miel cu spray de gătit; adăugați în tigaie și gătiți 12 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Shanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți gambele din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fasole, cozi de miel, apă, cimbru și crenguță de rozmarin. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se transferă la cuptor și se coace, acoperit, la 350 timp de 2 ore sau până când fasolea este gata și carnea este fragedă. Se amestecă rozmarinul tocat și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți carnea din oase și reveniți la tigaie; se amestecă sucul de lămâie. Gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch