Miel fiert cu fasole de lămâie și rozmarin

Miel fiert cu fasole de lămâie și rozmarin
Mielul fiert cu lămâie și fasole de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 1,62 USD pe porție. O porție conține 305 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cozi de miel, fasole cannellini, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu usturoi și rozmarin (Crock Pot), Rozmarin fiert miel Shanks și usturoi ușor piure de cartofi, și Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se scurge bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Puneți un cuptor olandez rezistent la cuptor de 6 litri la foc mediu până când este fierbinte. Înveliți gambele de miel cu spray de gătit; adăugați în tigaie și gătiți 12 minute sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Shanks De MielShanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți gambele din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin și aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fasole, cozi de miel, apă, cimbru și crenguță de rozmarin. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se transferă la cuptor și se coace, acoperit, la 350 timp de 2 ore sau până când fasolea este gata și carnea este fragedă. Se amestecă rozmarinul tocat și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți carnea din oase și reveniți la tigaie; se amestecă sucul de lămâie. Gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista