Miel fiert cu fasole albă uriașă
Mielul fiert cu fasole albă uriașă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 575 calorii, 54g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi De Miel Fierte Cu Fasole Albă, Cozi de miel fierte cu fasole albă, și Rețetă Uriașă De Fasole Albă Chipotle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Adăugați usturoiul tocat, ceapa și morcovul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați haricot blancs, crenguțe de cimbru, 1 litru de stoc și apă și aduceți la fierbere.
Adăugați slănina și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când fasolea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pătrunjelul.
Între timp, frecați mielul peste tot cu cimbru tocat, condimentați cu sare și rulați în formă de friptură; legați la intervale de 1 inch cu sfoară de bucătărie.
Puneți friptura într-un vas de copt superficial de 12 inci.
Adăugați restul de 1 cană de stoc și prăjiți mielul timp de 30 de minute.
Adăugați restul de 6 căței de usturoi, acoperiți cu folie și prăjiți timp de 2 1/2 ore, întorcându-se o dată, până când mielul este fraged.
Transferați mielul pe o placă de sculptură. Acoperiți ușor cu folie timp de 10 minute.
Puneți usturoiul în sucurile de tigaie și condimentați cu sare. Tăiați mielul în felii groase.
Serviți mielul cu sosul de tigaie și fasolea.