Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 433 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de rozmarin, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă umplută cu miel și spanac, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Tagine de miel cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cesti Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2
Într-o cratiță. călește ceapa verde în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați oțet și vin sau bulion și suc de struguri; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați menta și zahărul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când sosul se reduce la 3/4 cană. Tulpina; aruncați menta. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Filetați pene de ceapă pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
6
Ungeți cu sare și piper. Aruncați marinada din miel. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160; bine făcut, 170). Frigarui de ceapa la gratar timp de 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tri-tips, Tuns
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Într-o tigaie mare, sotati ceapa verde si usturoiul in ulei si unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați spanacul, sarea și piperul; se sotează 2-3 minute sau până când spanacul începe să se ofilească și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
9
Așezați pe un platou de servire.
10
Scoateți ceapa din frigarui; așezați ceapa și Cotletele de miel peste spanac.