Miel cu spanac și ceapă

Miel cu spanac și ceapă
Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 433 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de rozmarin, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă umplută cu miel și spanac, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Tagine de miel cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Într-o cratiță. călește ceapa verde în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați oțet și vin sau bulion și suc de struguri; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați menta și zahărul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când sosul se reduce la 3/4 cană. Tulpina; aruncați menta. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Filetați pene de ceapă pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
6
Ungeți cu sare și piper. Aruncați marinada din miel. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160; bine făcut, 170). Frigarui de ceapa la gratar timp de 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Într-o tigaie mare, sotati ceapa verde si usturoiul in ulei si unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați spanacul, sarea și piperul; se sotează 2-3 minute sau până când spanacul începe să se ofilească și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Așezați pe un platou de servire.
10
Scoateți ceapa din frigarui; așezați ceapa și Cotletele de miel peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Ingrediente

3Ceapa galbena medie, tocataspanac proaspăt pentru copiispanac proaspăt pentru copii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1Oreos dublu umplut2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat sau 1 lingură oțet de vin roșuvin roșu uscat sau 1 lingură oțet de vin roșu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat sau 1/2 cană bulion de vită și suc de strugurivin roșu uscat sau 1/2 cană bulion de vită și suc de struguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de menta proaspete, tocatefrunze proaspete de menta proaspete, tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocat sau 2 lingurițe rozmarin uscat, zdrobitrozmarin proaspăt tocat sau 2 lingurițe rozmarin uscat, zdrobit12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocat sau 1 linguriță de cimbru uscatcimbru proaspăt tocat sau 1 linguriță de cimbru uscat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocata maruntceapa verde tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa verde tocata maruntceapa verde tocata marunt12(mequite, hickory sau arin)cotlet de miel (1 inch grosime)cotlet de miel (1 inch grosime)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1DashFum lichid, opționalFum lichid, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1miciceapa, tocataceapa, tocata0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)6creveți și cu veneSare și piper după gustSare și piper după gust12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1lingura. otet de vin rosuceapa dulce, tăiată în sferturiceapa dulce, tăiată în sferturi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista