Miel cu spanac și ceapă

Miel cu spanac și ceapă
Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 433 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de rozmarin, ceapă verde, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă umplută cu miel și spanac, Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză), și Tagine de miel cu ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente; adăugați cotlete de miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Într-o cratiță. călește ceapa verde în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați oțet și vin sau bulion și suc de struguri; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați menta și zahărul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când sosul se reduce la 3/4 cană. Tulpina; aruncați menta. Puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Filetați pene de ceapă pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
6
Ungeți cu sare și piper. Aruncați marinada din miel. Cotletele la grătar, acoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160; bine făcut, 170). Frigarui de ceapa la gratar timp de 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Într-o tigaie mare, sotati ceapa verde si usturoiul in ulei si unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați spanacul, sarea și piperul; se sotează 2-3 minute sau până când spanacul începe să se ofilească și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Așezați pe un platou de servire.
10
Scoateți ceapa din frigarui; așezați ceapa și Cotletele de miel peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Ingrediente

3Ceapa galbena medie, tocataspanac proaspăt pentru copiispanac proaspăt pentru copii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1Oreos dublu umplut3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3Crustă: firimituri de biscuiți graham3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat sau 1 lingură oțet de vin roșuvin roșu uscat sau 1 lingură oțet de vin roșu2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu uscat sau 1/2 cană bulion de vită și suc de strugurivin roșu uscat sau 1/2 cană bulion de vită și suc de struguri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de menta proaspete, tocatefrunze proaspete de menta proaspete, tocate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamrozmarin proaspăt tocat sau 2 lingurițe rozmarin uscat, zdrobitrozmarin proaspăt tocat sau 2 lingurițe rozmarin uscat, zdrobit1parmezan rascimbru proaspăt tocat sau 1 linguriță de cimbru uscatcimbru proaspăt tocat sau 1 linguriță de cimbru uscat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocata maruntceapa verde tocata marunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapa verde tocata maruntceapa verde tocata marunt12(mequite, hickory sau arin)cotlet de miel (1 inch grosime)cotlet de miel (1 inch grosime)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1DashFum lichid, opționalFum lichid, opțional2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1miciceapa, tocataceapa, tocata0cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch6creveți și cu veneSare și piper după gustSare și piper după gust1parmezan rascu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1lingura. otet de vin rosuceapa dulce, tăiată în sferturiceapa dulce, tăiată în sferturi2Crustă: firimituri de biscuiți grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista