Miel cu rozmarin și Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu rozmarin și Port. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 294g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1995 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $24.57 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rozmarin, usturoi gras, port de rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel cu rozmarin și sos de vin de Port, Rozmarin-pui de smochine cu Port, și Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați uleiul și sosul Worcestershire într-un bol, apoi ungeți-l peste fripturi, fie cu o perie de patiserie, fie scufundând fripturile direct în bol.
Încălziți o tigaie grea la foc mediu-mare și gătiți fripturile aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea fripturii și de modul în care vă place. Dacă preferați să folosiți mușchi de miel dezosat sau zgomot, aș sfătui 2 de persoană și mai puțin timp pentru gătit.
Înfășurați fripturile în folie de aluminiu pentru a vă odihni pe o farfurie caldă sau într-un loc cald, în timp ce faceți sosul. Cu tigaia încă pe foc, dar întoarsă jos, adăugați untul și lăsați-l să se topească, apoi tocați mărunt acele din crenguța de rozmarin și adăugați-le în tigaie.
Cojiți și zdrobiți sau tocați cățelul de usturoi și adăugați-l în tigaie, apoi turnați în port, lăsându-l să sfârâie și să se reducă ușor. Desfaceți fripturile și adăugați orice sucuri din coletul de folie în sos. Aranjați fripturile pe farfurii de servire și stropiți-le cu sosul.