Miel Cu Ierburi Zdrobite
Mielul cu ierburi zdrobite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 9 și costă $3.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 291 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulpă de miel, șalotă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sfeclă zdrobită cu vinetă de plante, Rețetă de miel (cu cartofi zdrobiți), și Furcă De Ierburi Zdrobite Și Cartofi De Usturoi Prăjiți.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea și orice membrană transparentă de pe suprafața mielului.
Curățați usturoiul și șalotele și tăiați-le în bucăți groase de 1/4 inch. Înțepați mielul peste tot cu vârful unui cuțit mic și introduceți usturoiul și șalota în tăieturi (mielul va arăta ca un porc spinos). De asemenea, puneți 2 lingurițe de sare de rocă în tăieturi, distanțând uniform peste carne.
Se amestecă cimbru, rozmarin, piper și ulei de măsline. Amestec de Pat peste tot mielul.
Dacă gătiți peste brichete de cărbune, aprindeți 60 de brichete pe focgrate de grătar cu capac. Când cărbunii sunt punctați cu gri, aproximativ 25 de minute, împingeți un număr egal de cărbuni pe laturile opuse ale grătarului.
Adăugați 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni. Puneți o tavă de picurare din folie între cărbuni. Setați grătarul în poziție.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de cel puțin 10 minute. Reglați arzătoarele pentru grătarul indirect (încălziți pe laturile paralele ale grătarului, dar nu în centru). Setați o tavă de picurare între arzătoare și puneți grătarul la loc.
Puneți mielul pe grătar peste tigaia de picurare, dar nu direct la foc. Acoperiți grătarul; deschideți toate orificiile de ventilație. (Dacă gătiți peste cărbune, după 30 de minute adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni.) Gătiți până când un termometru pentru carne introdus prin cea mai groasă parte a cărnii până la os înregistrează 125 pentru rare (1 oră până la 1 oră și 10 minute) sau 135 pentru mediu-rare (aproximativ 1 oră și 10 până la 30 de minute).
Transferați carnea într-un platou și lăsați să se odihnească 10 minute. Sculptați și sare după gust.