Miel cu cuscus de roșii-linte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați mielul cu cuscus de roșii-linte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 121 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion de pui cu mai puțin sodiu, piper, pulpă de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Miel Marocan Cu Roșii Și Cuscus, Cotlet de miel cu cuscus de roșii cu spanac, și Miel măcinat cu tigaie cu sos de roșii, fasole verde și cuscus.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și amidonul de porumb, amestecând bine. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați miel; saut 4 minute sau până se rumenesc.
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Scoateți mielul din tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 2 minute sau până când ceapa este fragedă. Întoarceți mielul în tigaie. Se amestecă oțet balsamic și muștar; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul se reduce la jumatate. Se amestecă amestecul de bulion de pui; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă piperul.
Puneți cuscusul pe un platou; puneți amestecul de miel peste cuscus.