Miel cu crustă Feta cu sos bogat de roșii
Mielul cu crustă Feta cu sos bogat de roșii durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 170 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Gozleme de miel și feta condimentate cu sos special de roșii, Rafturi De Miel Cu Crustă De Susan Cu Roșii, și Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Marinează mai întâi mielul.
Puneți rafturile într-un vas nemetalic și amestecați cimbru, ulei, coajă de lămâie, usturoi și jumătate de oregano într-un bol. Frecați acest lucru peste tot mielul, apoi lăsați la marinat cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore. Este important să gătiți mielul la temperatura camerei, mai degrabă decât la frigider, așa că, dacă gătiți în aproximativ 1 oră, lăsați-l afară din frigider.
Pentru sos, tocați mărunt tulpinile de pătrunjel.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o caserolă largă, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și tulpinile, apoi înmuiați timp de 1 min.
Adăugați roșiile și oregano rămas, apoi fierbeți timp de 5 minute până când sunt cochete, aruncând roșiile cherry cu lingura de lemn pentru a elibera toate sucurile și semințele. Tăiați frunzele de pătrunjel aproximativ și adăugați jumătate în tigaie.
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Faceți crusta amestecând frunzele de pătrunjel rămase, feta, coaja, oregano și pesmetul într-un castron.
Când sunteți gata să gătiți mielul, lăsați cea mai mare parte a marinadei gustoase pe carne, condimentați-o bine cu sare și piper proaspăt măcinat, apoi apăsați crusta pe o parte a fiecărei bucăți. Așezați rafturile în sos, cu partea de crustă orientată în sus. Presărați crenguțele de cimbru din marinată peste miel și în sos, apoi stropiți totul cu puțin ulei de măsline extravirgin. Prăjiți mielul în sos, neacoperit, timp de 20 de minute (pentru carnea roz și suculentă) până când crusta este aurie și sosul se îngroașă. Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, acoperit slab, astfel încât crusta să nu se înmoaie, apoi sculptați mielul între fiecare OS pentru a face cotlete.
Serviți cotletele cruste cu linguri de sos de roșii intens, prăjit, și pilaf de ceapă ușor cu unt și verdeață de lămâie (rețete de mai jos).