Miel cu crustă Feta cu sos bogat de roșii

Miel cu crustă Feta cu sos bogat de roșii
Mielul cu crustă Feta cu sos bogat de roșii durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 170 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, brânză feta, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 96%. Gozleme de miel și feta condimentate cu sos special de roșii, Rafturi De Miel Cu Crustă De Susan Cu Roșii, și Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Marinează mai întâi mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Puneți rafturile într-un vas nemetalic și amestecați cimbru, ulei, coajă de lămâie, usturoi și jumătate de oregano într-un bol. Frecați acest lucru peste tot mielul, apoi lăsați la marinat cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore. Este important să gătiți mielul la temperatura camerei, mai degrabă decât la frigider, așa că, dacă gătiți în aproximativ 1 oră, lăsați-l afară din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Pentru sos, tocați mărunt tulpinile de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor sau o caserolă largă, apoi adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați usturoiul și tulpinile, apoi înmuiați timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați roșiile și oregano rămas, apoi fierbeți timp de 5 minute până când sunt cochete, aruncând roșiile cherry cu lingura de lemn pentru a elibera toate sucurile și semințele. Tăiați frunzele de pătrunjel aproximativ și adăugați jumătate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Faceți crusta amestecând frunzele de pătrunjel rămase, feta, coaja, oregano și pesmetul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Când sunteți gata să gătiți mielul, lăsați cea mai mare parte a marinadei gustoase pe carne, condimentați-o bine cu sare și piper proaspăt măcinat, apoi apăsați crusta pe o parte a fiecărei bucăți. Așezați rafturile în sos, cu partea de crustă orientată în sus. Presărați crenguțele de cimbru din marinată peste miel și în sos, apoi stropiți totul cu puțin ulei de măsline extravirgin. Prăjiți mielul în sos, neacoperit, timp de 20 de minute (pentru carnea roz și suculentă) până când crusta este aurie și sosul se îngroașă. Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, acoperit slab, astfel încât crusta să nu se înmoaie, apoi sculptați mielul între fiecare OS pentru a face cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Serviți cotletele cruste cu linguri de sos de roșii intens, prăjit, și pilaf de ceapă ușor cu unt și verdeață de lămâie (rețete de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
VerziiVerzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Se ornează cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista