Miel Cu Crustă De Rozmarin Cu Sos Tzatziki

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați mielul cu crustă de rozmarin cu sos Tzatziki. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.09 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 696 calorii. Un amestec de piper, sos tzatziki, picior de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic, Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Rozmarin.
Instrucțiuni
Procesați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Întindeți amestecul de rozmarin uniform pe Miel.
Așezați mielul pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sos Tzatziki.