Miel Cu Crustă De Muștar
Mielul cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, tarhon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muștar Și Ierburi Crusted Rack De Miel, Raft de miel cu crustă de muștar și ierburi, și Frigarui de miel cu crustă de ierburi cu muștar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie, topiți untul.
Adăugați șalotele și cimbru și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați vermutul și reduceți la jumătate.
Transferați într-un castron; bateți muștarul, oul, tarhonul și un vârf de sare și piper.
Puneți grăsimea de miel în jos și condimentați cu sare și piper. Frecați o pătrime din amestecul de muștar pe carne.
Rulați; legați la intervale de doi inci cu șnur de bucătărie.
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă mielul și se fierbe la foc mare până se rumenesc peste tot, 8 minute.
Transferați pe o farfurie și scoateți șirurile. Frecați cu amestecul de muștar rămas și bateți stratul de pesmet peste tot. Prăjiți mielul în tigaia de prăjire timp de 50 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 130 pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.