Miel, ardei, brânză de oaie și ouă: Agnello, Peperoni, Cacio, e Uova
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mielul, ardeii, brânza de oaie și ouăle: Agnello, Peperoni, Cacio, e Uovan. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 442 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ulei de măsline, umăr de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Capreto Cacio e Uova: miel cu brânză și sos de ouă, Pallotte cacio e uova (brânză și ouă), și Pollo coi peperoni (pui și ardei).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți 1/4 cană ulei de măsline extravirgin la foc mediu și adăugați ceapa. Gatiti timp de 5 minute, pana cand este inmuiat si auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Condimentează bucățile de miel cu sare și piper și adaugă în tigaie. Creșteți căldura la înălțime și căutați mielul pe toate părțile, lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Se amestecă vinul, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a încorpora bucățile rumenite de carne și ceapă și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mediu-mic timp de aproximativ 90 de minute, pana cand carnea este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați mai mult vin sau apă, dacă este necesar, pentru a împiedica tigaia să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Când carnea este gătită, combinați brânza, ouăle și firimiturile de pâine într-un bol mare și bateți împreună. Condimentează cu sare și piper și adaugă fâșiile de piper prăjit. Creșteți căldura sub miel la mare și adăugați amestecul de ouă în tigaie. Se amestecă în ceea ce privește ouăle amestecate și se fierbe până când ouăle se întăresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat