Midii în stil thailandez cu ghimbir murat
Midii în stil thailandez cu ghimbir murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 82 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de chile, ghimbir murat, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Midii În Stil Thailandez, Midii în stil thailandez cu Lemongrass, și Midii aburite în stil thailandez cu lapte de cocos și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, pasta de chile și usturoiul; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand continuu.
Adăugați lapte de cocos și următoarele 5 ingrediente (lapte de cocos prin midii); aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.