Midii în sos de vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii în sos de vin alb. Această rețetă servește 2 și costă 2,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 368 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1062 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Midii în sos de vin alb, Midii în sos de vin alb, și Midii Cu Sos De Vin Alb.
Instrucțiuni
Puneți midiile într-un castron cu apă sărată (1 lingură de sare pe litru de apă) timp de 10-15 minute. Aruncați toate cele care sunt larg deschise sau refuzați să le închideți atunci când le manipulați, deoarece acestea sunt probabil moarte.
Privind peste midii închise, vedeți dacă mai au barba (fire lungi păroase de byssal care ajută la ancorarea midiei pe suprafețe) și trageți-le afară, trăgând încet și puternic spre balamaua cochiliei.
Puneți vin, midii în fundul oalei mari, aburiți până când midiile se deschid: puneți 1/2 cană de vin alb uscat în fundul unei oale mari (cel puțin 4 litri).
Adăugați midii în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la minim. Pe măsură ce midiile gătesc, își vor elibera apa foarte aromată în oală.
Gatiti pana cand cojile s-au deschis, iar midiile sunt doar fierte, aratand aburite si moi, 5 pana la 7 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, altfel midiile vor fi cauciucate și dure.
midii fierte, salvați lichidul de gătit: odată ce midiile sunt fierte, scoateți-le cu grijă din oală într-un castron, unul câte unul folosind clești, inclusiv cele care s-au desprins din coji. Nu aruncați lichidul din oală!
Lăsați apa din oală să se așeze un minut. Orice pietriș se va așeza la fund. Se toarnă ușor apa de gătit într-o ceașcă de măsurare, lăsând nisipul în oală pentru a se arunca mai târziu. Dacă apa pe care ați măsurat-o este încă puțin pietroasă, filtrați nisipul folosind o sită.
Saut eșalotă și usturoi în unt, adăugați făină: topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii.
Adăugați șalotele și gătiți câteva minute până când sunt translucide.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Dacă doriți ca sosul dvs. să fie puțin gros, adăugați o linguriță sau două de făină în tigaie, amestecați pentru a combina. (În caz contrar, săriți făina.)
Adăugați apă de gătit cu midii pentru a crea sos: adăugați încet aproximativ o cană din apa de gătit cu midii filtrată în cratiță, amestecând pentru a crea un sos neted.
Adăugați pătrunjelul tocat în sos.
Se toarnă sosul peste midii pentru a servi:
Așezați midii în boluri de servire.
Se toarnă puțin sos peste fiecare castron de midii.
Se servește cu pâine crustă pentru scufundare în sos.
Vin recomandat: Muscadet, Riesling, Vin Roz
Mussels poate fi asociat cu Muscadet, Riesling, și vin de culoare roșie. Muscadet este o pereche clasică, dar multe albe uscate crocante vor funcționa. Dacă midiile sunt gătite cu roșii, optează pentru un rosul. Dacă midiile sunt pe partea picantă, încercați Riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne]()
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
Fost cunoscut sub numele de Antle Vineyard, acesta este un sit dramatic de deșert înalt din Munții Gabilan, învecinat cu Parcul Național Pinnacles. Pantă orientată spre sud, altitudine de 1800 ft cu vedere la Monterey cu influență moderată de coastă. Situat chiar sub un vulcan dispărut, cu soluri de granit și calcar descompuse. Culese devreme pentru a păstra aciditatea naturală, întregul cluster presat la ouă de beton unde a suferit fermentație spontană și ulterior 6 luni sur lie elevage.Coajă de stridii cretoase, verbena cu lămâie și floare de citrice cu aciditate îmbucurătoare.