Midii în sos de vin alb

Midii în sos de vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii în sos de vin alb. Această rețetă servește 2 și costă 2,63 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 368 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1062 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, șalotă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Midii în sos de vin alb, Midii în sos de vin alb, și Midii Cu Sos De Vin Alb.

Instrucțiuni

1
Puneți midiile într-un castron cu apă sărată (1 lingură de sare pe litru de apă) timp de 10-15 minute. Aruncați toate cele care sunt larg deschise sau refuzați să le închideți atunci când le manipulați, deoarece acestea sunt probabil moarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Privind peste midii închise, vedeți dacă mai au barba (fire lungi păroase de byssal care ajută la ancorarea midiei pe suprafețe) și trageți-le afară, trăgând încet și puternic spre balamaua cochiliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
3
Puneți vin, midii în fundul oalei mari, aburiți până când midiile se deschid: puneți 1/2 cană de vin alb uscat în fundul unei oale mari (cel puțin 4 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb SecVin Alb Sec
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați midii în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la minim. Pe măsură ce midiile gătesc, își vor elibera apa foarte aromată în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă AromatăApă Aromată
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Gatiti pana cand cojile s-au deschis, iar midiile sunt doar fierte, aratand aburite si moi, 5 pana la 7 minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, altfel midiile vor fi cauciucate și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
midii fierte, salvați lichidul de gătit: odată ce midiile sunt fierte, scoateți-le cu grijă din oală într-un castron, unul câte unul folosind clești, inclusiv cele care s-au desprins din coji. Nu aruncați lichidul din oală!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați apa din oală să se așeze un minut. Orice pietriș se va așeza la fund. Se toarnă ușor apa de gătit într-o ceașcă de măsurare, lăsând nisipul în oală pentru a se arunca mai târziu. Dacă apa pe care ați măsurat-o este încă puțin pietroasă, filtrați nisipul folosind o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Saut eșalotă și usturoi în unt, adăugați făină: topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați șalotele și gătiți câteva minute până când sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
10
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Dacă doriți ca sosul dvs. să fie puțin gros, adăugați o linguriță sau două de făină în tigaie, amestecați pentru a combina. (În caz contrar, săriți făina.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați apă de gătit cu midii pentru a crea sos: adăugați încet aproximativ o cană din apa de gătit cu midii filtrată în cratiță, amestecând pentru a crea un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați pătrunjelul tocat în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Se toarnă sosul peste midii pentru a servi: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
14
Așezați midii în boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Se toarnă puțin sos peste fiecare castron de midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Serviți imediat.
17
Se servește cu pâine crustă pentru scufundare în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Muscadet, Riesling, Vin Roz

Mussels poate fi asociat cu Muscadet, Riesling, și vin de culoare roșie. Muscadet este o pereche clasică, dar multe albe uscate crocante vor funcționa. Dacă midiile sunt gătite cu roșii, optează pentru un rosul. Dacă midiile sunt pe partea picantă, încercați Riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
Fost cunoscut sub numele de Antle Vineyard, acesta este un sit dramatic de deșert înalt din Munții Gabilan, învecinat cu Parcul Național Pinnacles. Pantă orientată spre sud, altitudine de 1800 ft cu vedere la Monterey cu influență moderată de coastă. Situat chiar sub un vulcan dispărut, cu soluri de granit și calcar descompuse. Culese devreme pentru a păstra aciditatea naturală, întregul cluster presat la ouă de beton unde a suferit fermentație spontană și ulterior 6 luni sur lie elevage.Coajă de stridii cretoase, verbena cu lămâie și floare de citrice cu aciditate îmbucurătoare.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista