Midii în Chorizo și bulion de roșii
Midii în Chorizo și bulion de roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 352 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, chorizo, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Midii picante în bulion de Chorizo de roșii, Midii aburite cu bulion de roșii și Chorizo, și Midii Aburite Cu Bulion De Unt De Chorizo De Naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând, până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și începe să fie crocantă pe margini, aproximativ 4 minute.
Transferați chorizo într-un castron și puneți-l deoparte.
Adăugați ceapa tigaia, amestecând până când încep să se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, cu aproximativ 30 de secunde mai mult, apoi adăugați roșiile cu sucuri. Rupeți ușor roșiile cu o lingură de lemn sau un tocător de cartofi și aduceți la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper.
Lăsați roșiile să gătească până se descompun în mare parte, dar înainte de a se îngroșa prea mult, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul și amestecați pentru a combina, apoi adăugați midii. Acoperiți și gătiți, agitând ocazional ușor tigaia, până când majoritatea midiilor s-au deschis, 2 până la 3 minute. Amestecați chorizo înapoi și aruncați orice midii care nu s-au deschis.
Se servește cu pâine italiană crustă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.