Midii Umplute Istanbul Street Style

Midii Umplute Istanbul Street Style
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii umplute Istanbul Street Style. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, coacăze, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Midii Umplute, În Stil Stradal Din Istanbul, Midii Fore Street Din Portland, Maine, și Burger Umed În Stil Istanbul (Burger Islak).

Instrucțiuni

1
Înmuiați midiile în apă caldă până când încep să se deschidă ușor. Lucrând rapid, Introduceți vârful unui cuțit în deschidere, tăind mușchiul care atașează Midia de coajă. Deschideți ușor carcasa puțin; nu rupeți balamaua. Este o manevră învățată, așa că nu vă descurajați dacă primele câteva nu merg atât de bine. Repetați cu toate midiile, apoi clătiți și refrigerați.Înmuiați coacăzele în apă caldă aproximativ 15 minute, apoi scurgeți-le.Între timp, adăugați orezul într-un castron mare și clătiți-l bine sub apă curgătoare. Aruncați apa din vas de 2 sau 3 ori, apoi acoperiți orezul cu apă suplimentară și lăsați-l să se înmoaie aproximativ 10 minute, apoi scurgeți-l.Aduceți un ibric cu apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
MidiiMidii
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o cratiță setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați nuci de pin, ceapă, usturoi, nucșoară și scorțișoară. Gatiti amestecand des pana cand nucile de pin incep sa se rumeneasca si ceapa este translucida. Se amestecă orezul scurs, roșiile și coacăzele scurse și se fierbe aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
ScorțișoarăScorțișoară
CoacăzeCoacăze
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
TomateTomate
OrezOrez
4
Adăugați sarea și abia suficientă apă fierbinte pentru a acoperi complet orezul. Coborâți focul și acoperiți orezul, gătind aproximativ 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
5
Adăugați jumătate de mărar și tot pătrunjelul, folosind o furculiță pentru a rupe orezul și a încorpora ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
IerburiIerburi
MărarMărar
OrezOrez
6
Transferați orezul într-un platou mare, întinzându-l într-un strat cât mai subțire posibil pentru a ajuta la cooling.To termină. Folosiți un suport pentru aburi sau o strecurătoare care se potrivește într-o oală mare cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați suficientă apă în oală pentru a ajunge aproape la fundul raftului sau al strecurătorului.Puneți o cantitate generoasă de amestec de orez în fiecare midie. Apăsând-o închisă cât mai mult posibil și curățați exteriorul cochiliei. Stivați fiecare midie în vasul pregătit și acoperiți-le cu o bucată de pergament tăiată la dimensiune. Cântăriți midiile, ținându-le cât mai închise cu o farfurie. Acoperiți și aduceți apa la fierbere. Apoi coborâți focul la foc mic și gătiți aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți oala de pe foc și lăsați midiile să se răcească, acoperite în oală cu cel puțin 1 oră înainte de servire. De asemenea, pot fi refrigerate odată ce ajung la temperatura camerei și servite chilled.To servește. Stivați midiile pe un platou și acoperiți cu mărarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Serviți pene de lămâie pe lateral pentru a stoarce pe fiecare midie pe măsură ce este mâncată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
MidiiMidii
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista