Midii Ravigote
Midii Ravigote ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 399 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Midii Ravigote, Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote, și Haricot Verts cu sos Ravigote.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti midii, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Aduceți vinul și sucul de scoici la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 2 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți midiile din tigaie cu o lingură cu fante; aruncați orice coajă nedeschisă. Păstrați cald.
Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mare; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 15 minute).
Se toarnă lichid peste midii.
Adăugați amestecul de cornichon; aruncați.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.