Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote

Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote
Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 183 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână arpagic, ceapă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote, Curry-midii marinate pe jumătate de coajă, și Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti midiile in vin, acoperite, intr-o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc moderat pana cand midiile se deschid larg, verificand frecvent dupa 4 minute si transferand midiile deschise intr-o tigaie superficiala folosind o lingura cu fante. (Aruncați orice midii care rămân nedeschise după 8 minute.) Când este suficient de rece pentru a manipula, detașați carnea și aruncați 1 jumătate de coajă din fiecare midie. Rezervați carnea și cojile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Cojiți și înjumătățiți oul, apoi forțați-l printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Bateți în ulei, oțet, ceapă, capere, muștar, pătrunjel, chervil, arpagic, sare și piper până când sosul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
CapereCapere
ArpagicArpagic
PiperPiper
CeapăCeapă
SosSos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați midii, amestecând pentru a acoperi, apoi răciți midiile în sos, acoperite, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
SosSos
5
Aranjați jumătate de coajă pe un platou mare și lingurați o midie cu puțin sos în fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
1
* Midiile pot fi răcite în sos până la 6 ore. * Midiile pe jumătate de coajă pot fi asamblate pe platou cu 1 oră înainte de servire și răcite.• În loc să serviți pe jumătate de coajă, puteți lingura midii și puțin sos peste un pat de romaine (și aruncați cojile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista