Midii miso albe cu Nasturel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 417 calorii. Un amestec de midii, unt, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Salată De Nasturel Cu Pansament Miso-Lime, Midii picante aburite în bulion Miso, și Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o oală din fontă de 3 litri la foc mediu. Când spuma de unt, adăugați ghimbir și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sake și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Japonez De Susan
3
Adăugați midii, amestecați pentru a acoperi, acoperi și aburi până când midiile se deschid, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
4
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați midiile pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
5
Adăugați miso în sos și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miso
6
Se ia de pe foc, se amestecă năsturelul, se toarnă peste midii și se servește.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.