Midii Miso albe cu Nasturel
Midii miso albe cu Nasturel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 417 calorii. Un amestec de midii, unt, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Salată De Nasturel Cu Pansament Miso-Lime, Midii picante aburite în bulion Miso, și Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o oală din fontă de 3 litri la foc mediu. Când spuma de unt, adăugați ghimbir și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați sake și aduceți la fierbere.
Adăugați midii, amestecați pentru a acoperi, acoperi și aburi până când midiile se deschid, aproximativ 3 până la 5 minute.
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați midiile pe o farfurie de servire.
Adăugați miso în sos și amestecați până se omogenizează.
Se ia de pe foc, se amestecă năsturelul, se toarnă peste midii și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.