Midii mexicane cu cârnați, ciuperci și ardei iute

Midii mexicane cu cârnați, ciuperci și ardei iute
Rețeta midii mexicane cu cârnați, ciuperci și ardei iute ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 261 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână midii, piper, cârnați longaniza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Midii aburite cu unt cu Sake și ardei iute, Midii aburite cu lapte de cocos și ardei iute Thailandezi, și Fondue de brânză cu ardei iute și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Gatiti cârnați într-un 8-qt. oală la foc mediu, despărțindu-se cu o lingură, până când este gătită și rumenită, aproximativ 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ulei, ceapă, poblano chile, ardei gras, sare și piper în oală. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele sunt inmuiate si parfumate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați 1 qt. supa de pui și cârnații fierți. Aduceți amestecul la foc mic, apoi reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Între timp, puneți ardei iute guajillo într-o cratiță mică cu 1 cană de bulion rămasă. Fierbeți până când ardeii iute s-au înmuiat și au făcut lichidul roșiatic, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Transferați într-un blender și rotiți împreună. Se strecoară amestecul de chile în oală cu legume și cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Aduceți la fierbere.
8
Adăugați midii, acoperiți oala și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Lăsați să stea până când aproape toate midiile s-au deschis. Verificați după aproximativ 5 minute; dacă au nevoie de mai mult timp, amestecați rapid, acoperiți din nou și lăsați să stea încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
10
Se toarnă amestecul într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
* Cârnații Longaniza (Amelia îi place marca El Mexicano) și ardeii guajillo se găsesc pe majoritatea piețelor Latino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper GuajilloPiper Guajillo
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
12
Asocierea vinului: Ceja 2009 Pinot Noir. Ardeii iute uscați din aceste midii le place pământul Pinotului. Condimentele calde ale vinului ies în evidență, dar cu suficiente fructe roșii vibrante pentru a face față căldurii din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista