Midii la grătar cu vin roșu și Chorizo

Midii la grătar cu vin roșu și Chorizo
Midii la grătar cu vin roșu și Chorizo este un fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2 și costă 3,05 USD pe porție. O porție conține 751 calorii, 28G de proteine, și 61G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți midii, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Midii picante cu Chorizo și vin, Midii spaniole cu Chorizo și sos de vin de roșii, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista