Midii la gratar cu unt Curry ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de curry, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 67 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Curry Midii, Nucă De Cocos Curry Midii, și Midii În Sos Curry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru grătar la foc mediu și ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți împreună untul, usturoiul, pudra de curry, chimenul și sarea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Unt
Usturoi
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Aranjați patru foi mari de folie de aluminiu pe o suprafață plană. Împărțiți midii în patru porții uniforme și așezați o porție pe fiecare bucată de folie. Dot midii cu amestecul de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Pudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Presărați ardeiul gras roșu și pătrunjelul peste partea superioară a fiecărei porții. Topiți fiecare cu felii de var. Înfășurați bine folia în jurul porțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Felie De Tei
Pătrunjel
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Gătiti pachetele pe grătarul preîncălzit până când midiile s-au deschis, 5 până la 10 minute. Aruncați orice midii care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați midiile în boluri mici și garnisiți fiecare cu o pană de var pentru a servi.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.