Midii Grecești

Midii Grecești
Midiile grecești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 208 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Midii cu iaurt grecesc, capere și mentă, Midii A la Mariniere (midii aburite), și Burgeri greci de pui {cu ceapă roșie murată și sos de iaurt grecesc}.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, la foc mediu, transpirați șalotele în ulei de măsline până devin translucide. Ridicați focul la mare și adăugați toate midiile; acoperiți și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când toate midiile s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți focul și transferați midiile într-un vas de servit, lăsând lichidul în oală. Puneți oala la foc și adăugați vinul și pătrunjelul în lichid. Aduceți la fierbere și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți oala de pe foc și amestecați iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se amestecă bine.
5
Se toarnă sosul peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista