Midii Goan
Goan midii durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 343 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte de cocos, crenguțe de coriandru, ceapă și coriandru măcinat. 81 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cina in seara asta: midii în sos Goan (Thisri), goan dal cu copane | goan de dal cu nucă de cocos, și Midii A la Mariniere (midii aburite).
Instrucțiuni
Scoateți barba, apoi spălați bine midiile în apă rece. Reîmprospătați apa și repetați până când este limpede. Aruncați orice midii care sunt rupte sau rămân deschise atunci când sunt bătute.
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă. Se prăjește ceapa până se rumeneste foarte ușor, apoi se adaugă ghimbirul, usturoiul, ardeii iute, condimentele, un vârf bun de sare și o măcinare de piper. Gatiti 2-3 minute pana cand sunt parfumate si prajite.
Se toarnă laptele de cocos și se aduce la fierbere, apoi se fierbe câteva minute pentru a se amesteca totul.
Introduceți midiile în vas, acoperiți, ridicați focul la maxim și fierbeți timp de 3-4 minute până când midiile tocmai s-au deschis. Se împrăștie peste crenguțele de coriandru și se servește cu pene de var pentru stoarcere.