Midii Goan

Midii Goan
Goan midii durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 343 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte de cocos, crenguțe de coriandru, ceapă și coriandru măcinat. 81 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cina in seara asta: midii în sos Goan (Thisri), goan dal cu copane | goan de dal cu nucă de cocos, și Midii A la Mariniere (midii aburite).

Instrucțiuni

1
Scoateți barba, apoi spălați bine midiile în apă rece. Reîmprospătați apa și repetați până când este limpede. Aruncați orice midii care sunt rupte sau rămân deschise atunci când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă. Se prăjește ceapa până se rumeneste foarte ușor, apoi se adaugă ghimbirul, usturoiul, ardeii iute, condimentele, un vârf bun de sare și o măcinare de piper. Gatiti 2-3 minute pana cand sunt parfumate si prajite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se toarnă laptele de cocos și se aduce la fierbere, apoi se fierbe câteva minute pentru a se amesteca totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Introduceți midiile în vas, acoperiți, ridicați focul la maxim și fierbeți timp de 3-4 minute până când midiile tocmai s-au deschis. Se împrăștie peste crenguțele de coriandru și se servește cu pene de var pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate

Vin recomandat: Muscadet, Riesling, Vin Roz

Mussels funcționează foarte bine cu Muscadet, Riesling, și vin de culoare roșie. Muscadet este o pereche clasică, dar multe albe uscate crocante vor funcționa. Dacă midiile sunt gătite cu roșii, optează pentru un rosul. Dacă midiile sunt pe partea picantă, încercați Riesling. Marc Bredif Royal Oyster Muscadet Sevre et Maine cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Marc Bredif Royal Oyster Muscadet Sevre et Maine
Marc Bredif Royal Oyster Muscadet Sevre et Maine
Un buchet fin și expresiv plin de flori albe și citrice, inclusiv arome de tei și grapefruit. Buchetul dezvoltă note de fructe cu carne albă(p. Acest vin are un atac proaspăt frumos și o evoluție frumoasă de vivacitate și mineralitate minunată. Finisajul este aromat și plin de citrice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista