Midii De Curry Roșu Thailandez

Midii De Curry Roșu Thailandez
Thai roșu Curry midii este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 453 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, midii, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 77%. Rețete similare sunt Curry roșu thailandez cu legume, Midii De Curry Roșu Thailandez, și Midii De Curry Roșu Thailandez.

Instrucțiuni

1
Saut șalotă și usturoi în ulei într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu, până când este foarte parfumată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați lemongrass și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3
Se toarnă lapte de cocos, apoi se amestecă pasta de curry, sosul de pește și zahărul. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați midii, amestecați până când sunt bine acoperite și acoperiți. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand midiile se deschid, 5 minute. Se amestecă busuiocul tocat și lingura în boluri largi și puțin adânci, aruncând orice midii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ornează cu busuioc tăiat și se servește cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
* Găsiți pasta de curry pe culoarul cu alimente asiatice al pieței dvs. "Barba" unei midii este grămada de filamente pe care o folosește pentru a se atașa de roci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista