Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii de Curry de nucă de cocos. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $3.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 481 calorii. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, pudră de curry, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Midii Curry De Nucă De Cocos, Midii Curry De Nucă De Cocos, și Midii De Nucă De Cocos-Curry pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.