Midii cu usturoi și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu usturoi și pesmet. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 206 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. Un amestec de sare kosher, apă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Midii coapte cu pesmet Pesto, Linguine Cu Usturoi Și Pesmet, și Gratin de conopidă cu pesmet de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în poziția superioară.
Așezați midiile și apa într-o tigaie mare cu față dreaptă la foc mic și acoperiți cu un capac etanș. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand midiile se deschid, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc, se descoperă și se lasă deoparte să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.Îndepărtați cojile de midie și aruncați partea fără carne a fiecăruia, împreună cu orice barbă (barba este firul care trece de-a lungul părții laterale a cochiliei; scoateți-l trăgând-o spre balamaua cochiliei). Cu degetele sau o linguriță, desprindeți cu grijă carnea de fiecare coajă, așezați-o înapoi în coajă și așezați midiile pe o foaie de copt cu margini; pus deoparte.Clătiți și uscați tigaia.
Se pune la foc mediu-mic, se adaugă untul și se încălzește până se topește.
Adăugați pesmetul, pătrunjelul și usturoiul, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Se ia de pe foc.Folosind o lingură, împărțiți uniform amestecul de pesmet peste midii. Se fierbe până se rumenesc și se crocant, aproximativ 1 până la 2 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.