Midii cu slănină, șalotă și măr
Mussels cu slănină, ceapă eșalotă, și mere este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere de tartă, piper măcinat, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ midii cu mere și slănină, Spanac Saut Cu Slănină, Grăsime De Slănină, Ceapă Eșalotă Și Ciuperci, și Mazăre cu slănină, șalotă și parmezan.
Instrucțiuni
Gatiti slanina la foc mediu intr-o cratita larga pana cand este redata si crocanta.
Scurgeți o parte din grăsime.
Adăugați șobolani și mere. Gatiti pana se caramelizeaza usor.
Adăugați midii și amestecați pentru a acoperi. Degajează cu vin alb, cidru de mere și oțet. Reduceți ușor.
Adăugați smântână, cimbru, sare și piper. Acoperiți și gătiți până când toate midiile sunt deschise și sosul este redus și ușor îngroșat.
Se servește în tigaie sau se transferă într-un castron mare și larg.
Se servește cu pâine de țară prăjită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.