Midii cu fenicul, lămâie și Rețetă de bere belgiană
Midii cu fenicul, lămâie și Rețetă belgiană de bere este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 578 calorii, 30g de proteine, și 39G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați midii vii, piper, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Midii Belgiene Fierte Cu Bere, Caserola de fenicul și andive belgiene, și Umplutură De Vafe Belgiene Cu Rețetă De Confit De Rață pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.