Midii cu cuscus israelian și roșii

Midii cu cuscus israelian și roșii ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 609 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 343 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, frunze de pătrunjel, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Prăjit Peste Cuscus Israelian Cu Roșii Prăjite, Salată Israeliană De Cuscus Cu Roșii Cherry Prăjite, și Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, patru până la cinci minute.
Adăugați usturoiul și oregano și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și vinul alb. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, timp de 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, încălziți 2 1/2 căni de apă și 1 linguriță de sare într-o cratiță medie la foc mare până la fierbere.
Adăugați cous cous, reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când cous cous se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați cuscusul gătit la roșii și amestecați bine pentru a combina. Cuibărește midiile în și printre cuscus, acoperă tigaia și crește căldura la mare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când midiile sunt complet deschise, 1 până la 3 minute (aruncați și midii care nu se deschid).
Adăugați jumătate de pătrunjel și amestecați pentru a combina. Împărțiți midiile și cous cous între patru boluri de servire deasupra cu pătrunjelul rămas și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.