Midii cu boia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii cu Paprikan. O porție conține 258 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, căței de usturoi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Midii fripte cu firimituri de boia fierbinte, Midii cu Sherry, șofran și boia, și Midii cu boia spaniolă afumată.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o cratiță mare setată la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ardeiul, amestecați bine și lăsați să gătească câteva secunde.
Se presară făina. Amestecați cu un tel pentru a vă asigura că nu există bulgări. În timp ce amestecați, turnați în apă. Întoarceți focul la mare și aduceți la fierbere. Apoi reduceți căldura la mediu pentru a menține un foc puternic. Gatiti pana cand sosul este ingrosat si aromat, aproximativ zece minute. (Dacă sosul nu se îngroașă destul de mult, readuceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți până se îngroașă.) La sfârșit, condimentați după gust cu sare și piper.
Adăugați jumătate din pătrunjelul tocat și toate midiile. Se amestecă cu o lingură de lemn, apoi se acoperă cratița și se gătește la foc mediu. Amestecați midiile la fiecare minut sau cam așa ceva. Gatiti pana cand midiile s-au deschis, aproximativ cinci minute. Aruncați orice midii care nu s-au deschis. Strângeți jumătate din sucul de lămâie în oală și amestecați.
Încingeți midiile cu pătrunjelul tocat rămas. Dacă este necesar, stoarceți mai mult suc de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.