Midii cremoase cu slănină afumată și cidru tare

Midii cremoase cu slănină afumată și cidru tare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 653 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 324 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, sare și piper, cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa, Mac cu cidru de mere tare și brânză (cu slănină!), și Paste cremoase de creveți cu sos de cidru tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă o lingură de ulei de măsline într-o oală mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați slănina tocată și gătiți până când bucățile sunt crocante, trei până la patru minute.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și transferați-o pe niște prosoape de hârtie. Încercați să lăsați cât mai multă grăsime în urmă în oală.
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți câteva secunde, apoi adăugați midii, cidru și lingura rămasă de ulei de măsline. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca totul în jur, apoi acoperiți oala și dați focul la mare. Aburiți midiile până când aproape toate midiile s-au deschis, agitând oala din când în când, trei până la patru minute. Folosind lingura cu fante, transferați midiile într-un castron foarte mare, lăsând lichidul în urmă. Aruncați oricare dintre midii care nu s-au deschis.
Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați în CR ampermormme fra ampermorche. Gatiti la fiert timp de doua minute, apoi adaugati aproape toata slanina si ierburile, lasand putin din fiecare pentru o garnitura. Se amestecă bine, apoi se condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Împărțiți midiile între patru boluri mari, turnați o parte din sos și garnisiți cu slănina și ierburile rămase.
Serviți midiile cu pâine crustă bună.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.