Midii aburite cu porumb și roșii - Chorros a la Chalaca
Midii aburit cu porumb și roșii - Chorros a la Chalaca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de apă, porumb de urechi, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Midii Aburite Cu Praz, Roșii Și Usturoi, Midii aburite cu fenicul, roșii, Ouzo și smântână, și Gatiti cartea: usturoi aburit midii cu porumb și Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați cât mai mult din mătasea de porumb. Tăiați capetele tulpinii de pe știulete. Stați urechile pe o placă de tăiere și, folosind un cuțit ascuțit scurt, radeți miezurile. Obțineți cât mai mult din sâmburi fără a tăia în știulete și aveți grijă, sâmburii au tendința de a zbura peste tot în bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți sâmburii de porumb, midii și 1/2 cană de apă într-o tigaie largă adâncă sau cuptor olandez. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Abur, agitând tigaia ocazional, doar până când midiile se deschid, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Cutie De Spaghete Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
În timp ce midiile se aburesc, aruncați roșiile, ceapa roșie, ardeiul galben, cilantro, uleiul de măsline, usturoiul, chile și sucul de lămâie împreună într-un bol. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Galben
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz
Cutie De Spaghete Uscate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Când midiile sunt deschise, scoateți-le cu un skimmer și puneți-le într-un bol de servire suficient de mare pentru a le ține confortabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Skimmer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de roșii în lichidul de aburire a midiei, dați-i o agitare rapidă și turnați totul în tigaie peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.